Teckna ett lokalt elavtal

Hos oss på Nybro Energi kan du teckna ett lokalt elavtal. Elen vi säljer kommer från 100% förnybara källor. Om du bor inom vårt nätområde får du dessutom allting som rör din el samlat på en och samma faktura. Hos oss blir det alltid personligt tryggt och enkelt.

Nedan kan du läsa om våra olika elavtal. För att teckna avtal och för att få mer information ringer du till kundtjänst på 0481-451 76 så hjälper dig hela vägen.

Rörligt avtal

Det rörliga priset passar dig som har en jämn och låg förbrukning eller inte är så känslig för svängningar i elpriset. Historiskt sett har det det rörliga priset varit lägst över tid eftersom att det alltid anpassar sig efter marknaden. Vid tecknande av rörligt elavtal har du endast en månads uppsägningstid.

Knapp-rörlig-nyRörligt avtal

Prisavtal: Rörligt
Pris: Se aktuella priser
Avtalstid: Löpande
Uppsägningstid: 1 månad

.

Fasta avtal

Ett fast elavtal passar dig som vill ha trygghet och full koll på dina elkostnader. Med ett fast elpris är du skyddad mot eventuella prisökningar eftersom du vet vad elen kommer kosta dig under bindningstiden.  Idag kan du välja att binda ditt elavtal på 2 eller 3 års tid.

Knapp-fast-2år-nyFast avtal 2 år

Prisavtal: Fast pris
Pris: Se aktuella priser
Avtalstid: 2 år
Förlängning: I god tid innan avtalet går ut erbjuds en förlängning. Om ingen förlängning gjorts går du över till ett rörligt avtal med en månads uppsägningstid.

Knapp-fast-3år-nyFast avtal 3 år

Prisavtal: Fast pris
Pris: Se aktuella priser
Avtalstid: 3 år
Förlängning: I god tid innan avtalstiden går ut erbjuds kunden en förlängning. Om ingen förlängning gjorts går du över till ett rörligt avtal med en månads uppsägningstid.

Anvisat pris

Det anvisade avtalet är det avtal du automatiskt får om du inte gör något aktivt val kring ditt elavtal. Priset är några ören högre än våra andra avtal så därför rekommenderar vi att byta till ett fast eller rörligt avtal.

Med det anvisade avtalet är du fri att byta både avtal och elleverantör utan uppsägningstid.

Har du ett anvisat elavtal hos oss idag? Tveka inte att höra av dig till Kundtjänst så får du hjälp att byta till ett förmånligare avtal. 

VikingsEl

Ett elavtal för dig som älskar Nybro Vikings! Du som vill gynna Nybro Vikings kan nu teckna ett elhandelsavtal med Nybro Energi, då skänker vi 200 kr per tecknat avtal till föreningen. Priser och upplägg är precis desamma som våra vanliga avtal. Kontakta Kundtjänst eller Nybro Vikings för avtal. Gäller nya kunder!

Intresseanmälan Elhandel ny

Jag vill bli uppringd och få veta mer om ELAVTAL!

» Teckna ett lokalt elavtal Elpriser Företagsel Elens ursprung Avtalsvillkor elhandel Ladda elbilen Elhandelsklubben Energiskatter