Elhandel

Du har väl inte missat att du även kan köpa den el du förbrukar direkt av oss på Nybro Energi. Vi är ditt lokala energibolag som alltid ger det lilla extra för kunderna. Om du bor inom vårt nätområde får du dessutom alla elkostnader samlade på en och samma faktura. Hos oss blir det alltid personligt, tryggt och enkelt!

Bli Elhandelskund!

 

Elen vi säljer kommer från 100% förnybara källor. Vi är till 100% kommunägda vilket gör att överskottes stannar i kommunen och återinvesteras i bla föreningslivet.

Vi ser till att du får ett elavtal som passar dig bäst, dessutom till småländska priser! Vår årsavgift är 350 kr ink moms. Du väljer själv vilken form av elavtal som passar dig bäst. är du osäker på hur du ska tänka så kontakta oss så hjälper vi till!

Rörligt avtal
Det rörliga priset passar dig som har en jämn och låg förbrukning eller inte är så känslig för svängningar i elpriset. Historiskt sett har det det rörliga priset varit lägst över tid eftersom att det alltid anpassar sig efter marknaden. Vid tecknande av rörligt elavtal har du endast en månads uppsägningstid.

Fasta avtal
Ett fast elavtal passar dig som vill ha trygghet och full koll på dina elkostnader. Med ett fast elpris är du skyddad mot eventuella prisökningar eftersom du vet vad elen kommer kosta dig under bindningstiden.  Idag kan du välja att binda ditt elavtal på 1, 2, 3 eller 5 år.

Intresseanmälan Elhandel

Jag vill bli kontaktad för att bli elhandelskund

Bli Elhandelskund! Elpriser Företagsel Elens ursprung Avtalsvillkor elhandel Ladda din elbil Mikroproduktion