Drifttekniker kraftvärme

Vill du vara med att förhindra att över 40 tusen ton koldioxid årligen släpps ut i atmosfären?

Vill du ha ett samhällsviktigt arbete där du energiåtervinner stora delar av regionens restavfall och förser tusentals människor med el och fjärrvärme?
Vill du vara med att förhindra att över 40 tusen ton koldioxid årligen släpps ut i atmosfären? Vi behöver nu förstärka driftorganisationen på vårt kraftvärmeverk.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vår driftavdelning som består av ca 12 medarbetare som svarar för alla uppgifter rörande energiåtervinning, fjärrvärme- och elproduktion inom Nybro Energi. I vår produktion ingår idag både bio- och avfallspannor. Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter allt från att övervaka och optimera den dagliga driften av våra produktionsanläggningar, till att delta i reparationsarbete vid avhjälpande- och förebyggande underhåll.
I arbetsuppgifterna kan det även förekomma att delta i revisions-, investerings- och utvecklingsprojekt.

Skiftarbete ingår i tjänsten och beredskap kan förekomma.

Kvalifikationer

Du skall ha drifttekniker/-ingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning med energiinriktning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som drifttekniker från processindustrin. Erfarenhet av fastbränsle och kraftproduktion, styr/regler-teknik och process/automations-teknik är meriterande likaså tidigare skiftarbete.

Körkort klass B är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-01

Referensnummer: 21-150

Välkommen att söka genom att:

Gör en digital ansökan

Lön

Löneform: Månadslön
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Johan Eriksson, Driftchef 0481-45715, johan.eriksson@nybroenergi.se
Facklig företrädare
Johan Heimark, Ledarna 0481-45176

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.