Arbeta hos oss

Nybro Energi har en stor variation av tjänster och utvecklingsmöjligheter. Vi är idag drygt 60 anställda med olika inriktningar och kompetenser. Vi omsätter omkring 270 miljoner kronor per år.

Vi levererar infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, elhandel, vatten & avlopp, fjärrvärme och fibernät.

Vi strävar efter att vara en attraktiv och jämställd arbetsplats. Vi välkomnar olikheter och söker medarbetare med engagemang och god servicemedvetenhet. Hos oss är de personliga egenskaperna lika viktiga som kompetensen. Det är viktigt för oss att våra anställda trivs på jobbet.

Just nu söker vi en ekonom

Om arbetsplatsen
Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro Kommun och består utav Nybro Elnät AB, Nybro Energi AB, Nybro Värmecentral AB och Fastigheter i Nybro AB. Högsta moderbolag är Nybro Kommunbolag AB. Nybro Energis huvuduppgift är att leverera infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, vatten & avlopp, elhandel, fibernät samt fjärrvärme. Energikoncernen omsätter omkring 270 miljoner kronor och har ca. 60 st anställda med olika inriktningar och kompetenser.

Arbetsuppgifter
Ekonomiavdelningen ansvarar för den ekonomiska uppföljningen i koncernen, säkerställer den interna kontrollen och utvecklar den ekonomiska styrningen. Vi söker nu en resurs som vill förstärka vårt team. Organisatoriskt är tjänsten underställd ekonomichef, men du kommer samarbeta nära med övriga verksamheter.

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett område, och innefattar t.ex.:

– Löpande redovisning, kund- resp. leverantörsreskontra
– Ekonomisk uppföljning
– Delaktighet i månadsavstämningar och bokslutsarbete
– Kund- samt leverantörskontakt
– Viss rapportering till myndigheter
– Delaktighet i olika verksamhetsutvecklande projekt

Vi strävar efter att vara en attraktiv och jämställd arbetsplats. Vi välkomnar olikheter och söker medarbetare med engagemang och god servicemedvetenhet. Hos oss är de personliga egenskaperna lika viktiga som kompetensen. Det är viktigt för oss att våra anställda trivs på jobbet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomiområdet, eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du behöver ha god datorvana och ha goda kunskaper i officepaketet inkl. excel. Erfarenhet av ekonomisystemet Agresso kan vara meriterande, men är inget krav. Som person är du social, noggrann, flexibel, driven, öppen för nya arbetsuppgifter och bekväm med att ta stort eget ansvar för ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan
Ansök senast:   2020-08-09
Referensnummer:   20-099
Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Lön
Löneform:   Månadslön
Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid:   Dagtid
Kontaktperson:Kristoffer Henningsson, ekonomichef kristoffer.henningsson@nybroenergi.se

 

Jag vill veta mer - Om oss

Jag har en fråga/synpunkt till Kundtjänst

Kontaktpersoner Press » Arbeta hos oss Årsredovisningar Dataskyddsförordningen GDPR