Vi söker elnätschef och drifttekniker

Vi söker Elnätschef

Arbetsuppgifter
Då nuvarande elnätschef har valt att lämna oss för att gå i pension, söker vi nu en efterträdare. Som elnätschef på Nybro Energi kommer du få en mycket spännande nyckelroll i ett modernt bolag. Du har det övergripande ansvaret för elnät vilket innebär fullt ansvar för personal, budget, planering, drift- och underhåll, beredskapsorganisation och utbyggnad av distributionsnätet. Du ansvarar även för elnätets strategiska frågor och att skapa en långsiktigt hållbar utveckling för vårt elnät genom strategier och målstyrning. I rollen igår även att ansvara för kundernas förväntningar på elnätet samt att medverka till att företaget levererar enligt de uppsatta målen.
I rollen som elnätschef ingår du även i vår ledningsgrupp och rapporterar elnätsfrågor till VD och styrelsen. I rollen ingår även representation och arbete i olika arbetsgrupper inom kommunen, branschorganisationer och i liknande projekt.
För att passa i rollen bör du ha kunskap om elnätsdrift från tidigare arbete eller annat sätt, och veta vilka frågor som är viktiga att beakta. Vi tror även att du är en duktig ledare som involverar personalen och får vår driftverksamhet att bedriva sin verksamhet.

Kvalifikationer
Krav för tjänsten är fullständig auktorisation (A) för elinstallationsarbeten, enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter. Vi ser gärna att du har ingenjörsexamen inom el eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, dock är det inget krav. Du bör ha flera års erfarenhet som chef eller någon typ av ledare, samt en god förståelse för ekonomi. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet inom elnätsområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Löneform:   Månadslön
Arbetstid:   Schema

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan
Ansök senast:   2020-08-31

Göra en digital ansökan via denna länk.

Kontakt
Håkan Dahlgren VD hakan.dahlgren@nybroenergi.se

Vi söker en Drifttekniker till Kraftvärmeverk

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett samhällsviktigt arbete där du energiåtervinner stora delar av regionens restavfall och förser tusentals människor med el och fjärrvärme?
Vill du vara med att förhindra att över 40 tusen ton koldioxid årligen släpps ut i atmosfären? Nybro Energi, ett av branschens mest klimatsmarta bolag, behöver nu förstärka driftorganisationen till sina kraftvärmeverk.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vår engagerade driftavdelning bestående av ca 12 medarbetare som svarar för alla uppgifter rörande energiåtervinning, fjärrvärme- och elproduktion inom Nybro Energi. I vår produktionsapparat ingår idag kraftvärmepannor både bio och avfallseldade. Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter allt från att övervaka och optimera den dagliga driften av våra produktionsanläggningar, till att delta i reparationsarbete vid avhjälpande och förebyggande underhåll.
I arbetsuppgifterna kan det även förekomma att delta i revisions-, investerings- och utvecklingsprojekt.

Skiftarbete ingår i tjänsten och beredskap kan förekomma.

Tjänsten är tillsvidare heltidstjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Du skall ha drifttekniker/-ingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning med energiinriktning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som drifttekniker från processindustrin. Erfarenhet av fastbränsle och kraftproduktion, styr/regler-teknik och process/automations-teknik är meriterande likaså tidigare skiftarbete.

Körkort klass B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ansök senast:   2020-09-30

Göra en digital ansökan via denna länk.

Lön
Löneform:   Månadslön
Arbetstid:   Schema

Kontaktperson                                                 Facklig företrädare
Johan Eriksson                                                  Johan Heimark
Driftchef                                                              Ledarna
0481-45715                                                        0481-45176
Johan.eriksson@nybroenergi.se

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.