Nybro Energi bjuder på Cirkus

Den 1 augusti kommer Cirkus Brazil Jack till Nybro, detta tack vare ett initiativ från Nybro Energi.

Varje år brukar Nybro Energi ordna något evenemang för bolagets elhandelskunder där vi gör något trevligt tillsammans eller bjuder på något för att stärka relationerna till kunderna men samtidigt vill  vi stärka attraktiviteten för Nybro. I år har Nybro Energi lyckats få den numera djurfria cirkusen Brazil Jack att göra ett exklusivt stopp i Nybro. Vid tillfället har vi möjlighet att bjuda våra elhandelskunder på biljetter till den spektakulära föreställningen.

Cirkus Brazil Jack har lagt mycket energi på att vara en modern cirkus. Nytt för i år är att man helt har uteslutit djur i föreställningen. Man har också arbetat mycket för att skapa ett jämställt program samt att man erbjuder popcorn utan mjölk- eller smörprodukter.

–          Cirkus Brazil Jack står för nytänkande och erbjuder ett spännande koncept som bygger på både konst och kultur, den upplevelsen vill vi bjuda våra kunder på, säger Håkan Dahlgren, VD vid Nybro Energi.

För att vara med i utlottningen av biljetter till cirkusen krävs att man är elhandelskund hos Nybro Energi, just nu har man en kampanj för att få fler att uppmärksamma möjligheten med att vara kund till bolaget.

–          Vi har haft ett mycket bra mottagande på marknaden och till sommaren har vi kört elhandel i fyra år och har överträffat våra mål, därför känner vi att vi vill bjuda våra kunder på något extra i år, säger Håkan Dahlgren, VD vid Nybro Energi.

För mer information kontakta Håkan Dahlgren, 0481-45 167.