Kundansvarig säljare elhandel sökes till Nybro Energi

Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro kommun. Vi omsätter ca 270 miljoner kronor och har ca 60 anställda med olika inriktningar och kompetenser. Vi levererar infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, elhandel, vatten & avlopp, fjärrvärme och fibernät. För mer info besök www.nybroenergi.se

Om tjänsten

Vi söker en säljare inom energi- och elhandel som vill vara med oss på resan att forma framtidens smarta energisamhälle. Tjänsten innebär sälj inom B2B men även till viss del mot privatperson. Du ansvarar för att ge våra kunder personlig service, support och rådgivning utifrån kundens behov. Som kundansvarig säljare hos oss ingår det i din roll att både förvalta och utveckla befintliga kundrelationer, skapa nya kundrelationer samt utveckla elhandeln mot företagsmarknaden. Du kommer att ansvara för t.ex. offerter, avtal och prissäkringar.

Vi erbjuder en arbetsplats med stort fokus på utveckling. Nybro Energi befinner sig just nu i en spännande uppstartsfas med solenergiförsörjning mot företag, där vi monterar, äger och underhåller solcellsanläggningar på företags fastigheter där de sedan köper elen i ett långsiktigt elhandelsavtal. Nybro Energi är på detta vis med och bidrar, tillsammans med företagskunder, till en mer hållbar framtid med begränsad klimatpåverkan.

Som kundansvarig säljare mot elhandel kommer du i första hand vara fokuserad på vår traditionella elhandel, men tjänsten kan komma att utvecklas för att inkludera solenergi.

Vi strävar efter att vara en schysst och jämställd arbetsplats. Vi välkomnar olikheter och söker medarbetare som gillar att ingå i ett arbetsteam, och som gillar att hjälpa våra kunder. Hos oss är de personliga egenskaperna lika viktiga som kompetensen. Vi erbjuder bland annat friskvård på arbetstid för att våra medarbetare ska hålla sig friska och trivas på jobbet.

Kvalifikationer

Du har som minst gymnasieutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med elhandel, försäljning eller ekonomi men det är inget krav.

Du är en person som är entusiastisk, karismatisk och gillar att prata med människor. Tack vare att du är prestigelös, lyhörd och nyfiken har du lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du har en god ekonomisk förståelse, gillar att arbeta mål- och resultatinriktat och du strävar ständigt efter att överträffa kundens förväntningar.

Ditt arbetssätt är strukturerat och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.

Anställning

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti. Vi läser ansökningar löpande, och finns tillgängliga för frågor under ansökningstiden. Periodvis är det semestertider för flera av kontaktpersonerna, men du är välkommen att ringa eller maila så återkopplar vi så snart vi kan.

Ansök genom att maila till anette.johansson@nybroenergi.se
eller brevledes Nybro Energi, Box 380 80 NYBRO

Kontaktpersoner :

Kristoffer Blomberg
Försäljningschef
0481-454 19
070-864 43 29
kristoffer.blomberg@nybroenergi.se

Erica Lirsjö
HR-stateg
0481-452 11
erica.lirsjo@nybroenergi.se

Anette Johansson
Kundtjänstansvarig
0481-451 87
anette.johansson@nybroenergi.se

Facklig företrädare :

Elin Vidmark
Vision
0481-453 37
elin.vidmark@nybroenergi.se