Hur fungerar E-faktura?

Du som sköter dina bankärenden på internet kan betala dina fakturor från oss genom en elektronisk faktura hos de flesta större banker i Sverige. Elektronisk faktura är ett enkelt och snabbt sätt att betala och innebär att du får en elektronisk räkning via din Internetbank.

Hur anmäler jag e-faktura?

Anmälan om e-faktura gör du direkt i internetbanken. Möjligheten finns på alla de största bankerna. Fyll i anmälan hos din bank, så skickas den till oss. Därefter skickar vi din nästkommande räkning till din internetbank som en elektronisk faktura. Är du osäker kontakta din bank eller gå in på deras hemsida.

Vilka fakturor kan jag betala med e-faktura?

Du kan få e-faktura för fakturor avseende:
– Fjärrvärme som tillhör bolag Nybro Energi AB
– Elnät och elhandel som tillhör bolag Nybro Elnät AB
– Vatten & Avlopp som tillhör bolag Nybro Elnät AB

Nybro Elnät AB är fakturautställare gällande Elnät, Vatten/Avlopp samt Fjärrvärme, så det är till Nybro Elnät AB du söker E-faktura som betalsätt via din internetbank.

OBS!
Var noga med att ange i anmälan om du som betalare inte är samma person som står som kund hos oss

Jag vill veta mer - Kontakt

Jag har en fråga/synpunkt till Kundtjänst

Hur läser jag min faktura? » Hur fungerar E-faktura? Hur fungerar autogiro? Var hittar jag information om konsumenträttigheter? Hur ska jag anmäla min flytt? Kostar det något att göra en flyttanmälan? Kan jag göra min flyttanmälan bakåt i tiden? Vad händer om jag inte anmäler flytten i tid?Driftinformation