Fiberutbyggnad – Orrefors

Här hittar du information kring fiberutbyggnaden i Orrefors.

Öppen fiber

Syftet med projektet är att öka tillgången till bredband med hög överföringskapacitet samt bygga ett öppet fibernät i angivet område. Ett öppet fibernät innebär att alla leverantörer som vill har möjlighet att sälja sina tjänster i nätet på lika villkor. Nybro Energi erbjuder därmed ett öppet, operatörsneutralt fibernät. Det innebär att flera leverantörer av tjänster som bredband, tv och telefoni är anslutna till och konkurrerar på lika villkor i nätet. För dig som kund skapar fri konkurrens förutsättningar att få ett bättre pris och flera tjänster att välja mellan. För att se vilka tjänsteleverantörer samt priser vi har i nätet just nu hänvisar vi till  http://fiber.nybroenergi.se

Kontaktperson

Josefine Dahlgren

josefine.dahlgren@nybroenergi.se
0481-45 418

Status i projektet

Utbyggnaden av ett öppet fibernät i Orrefors är nu avslutat och alla kunder har fått sin fiber installerad. Information kring hur du beställer en tjänst i systemet hittar du i vår kom-igång-guide.

Fiber-kom-igång-guide – PDF (2 MB)

Information och priser kring hela vårt tjänsteutbud hittar du i vår fiberportal:
http://fiber.nybroenergi.se

Ni som ännu inte beställt några tjänster i fibernätet och tycker det är svårt att välja får gärna ringa mig så kan jag kanske hjälpa till!

Efteranmälan

Det går bra att göra en efteranmälan om du ännu inte har beställt någon fiber. I dagsläget kan vi dock inte ange en exakt tidsplan för när en installation skulle kunna ske. Efter att projektet nu är stängt kommer varje ny anslutning offereras individuellt och beräknas och prissättas beroende på investeringskostnad. Kostnaden för en efteranslutning är minst 24 000 kr inkl moms.

Efteranmälan fiber - Orrefors

Jag är intresserad av fiber i Orrefors

Jag vill veta mer - Fibernät

Jag vill veta mer om Nybro Energis fibernät

Fiberutbyggnad - Alsterbro/Sandslätt Fiberutbyggnad - Bäckebo Fiberutbyggnad - Kristvallabrunn » Fiberutbyggnad - Orrefors Fiberutbyggnad - Örsjö