Fiberprojekt Madesjö-Oskar

Här på sidan hittar ni information om Fiberprojekt Madesjö/Oskar. Projektet drivs av Nybro Energi i samarbete med lokala fiberambassadörer. Projektet har fått stöd av den Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

 

Intresseanmälan kan du göra det direkt i vår fiberportal via länken nedan. Här hittar du också information om aktuella tjänster och priser i nätet.
https://fiber.nybroenergi.se/

Öppen fiber
Syftet med projektet är att öka tillgången till bredband med hög överföringskapacitet samt bygga ett öppet fibernät i angivet område. Ett öppet fibernät innebär att alla leverantörer som vill har möjlighet att sälja sina tjänster i nätet på lika villkor. Nybro Energi erbjuder därmed ett öppet, operatörsneutralt fibernät. Det innebär att flera leverantörer av tjänster som bredband, tv och telefoni är anslutna till och konkurrerar på lika villkor i nätet. För dig som kund skapar fri konkurrens förutsättningar att få ett bättre pris och flera tjänster att välja mellan. För att se vilka tjänsteleverantörer samt priser vi har i nätet just nu hänvisar vi till fiber.nybroenergi.se

Kostnaden för fiber är 20 000 kr inkl. moms till privatpersoner.

Kontaktperson
Ottilia Lindfors är kontaktperson för projektet.
Hör av er till henne om du har några frågor.

Ottilia.lindfors@nybroenergi.se

0481-45735


2019-09-10

På fredagen 6/9 stod det klart att Nybro Energi skriver avtal med MOFF, Madesjö Oskar Fiberförening, om att överta fiberprojektet i området. Avtalet innebär att Nybro Energi från och med nu övertar ansvaret för fiberutbyggnaden.

Vi återkommer inom kort med information om hur arbetet fortskrider.

Jag vill veta mer - Fibernät

Jag vill veta mer om Nybro Energis fibernät