Elhandelsklubben

På Nybro Energi vill vi värna lite extra om våra kunder. Därför startar vi nu Elhandelsklubben där du som kund kommer att få en rad lokala erbjudanden och rabatter under hela året. Dessutom kommer vi att lotta ut en del evenemangsbiljetter och självklart bjuda in till den årliga biokvällen.

Elhandelsklubben är för alla er som har gjort ett aktivt val och blivit elhandelskund hos oss på Nybro Energi. Ditt klubbkort får du hem i brevlådan när du tecknar ett avtal. I slutet av varje år skickas ett nytt kort ut till befintliga kunder. Vi hoppas att alla våra kunder ska kunna hitta erbjudanden som just de uppskattar.

Aktuella erbjudanden (uppdateras kontinuerligt)

Ekerum Resort

Spa-inträde, kom 2 och betala för 1! Koppla av och njut i vårt spa. I priset ingår lån av badrock och handduk, tillgång till bubbeltunna, pool, regndusch, torrbastu, dusch från kallvattentunna, fotbad och relax. Ordinarie pris 295 kr per person i 2 timmar. Gäller till 17 december 2018.

Halva priset! Kom och spela padel hos oss på våra tre banor. Padel är en blandning av tennis och squash som alla kan spela, oavsett ålder. De flesta som någon gång spelat fastnar för sporten. Ordinarie pris 240 kr per timme och bana. Erbjudandet gäller till 28 februari 2019. Ange ”Nybro Energi” vid bokning.

Kom och bo hos oss! Övernattning, frukost, lunch, två-rätters middag och två aktiviteter. Välj mellan MTB, padel och tennis. 895 kr per person i familjerum. Gäller  från 15 oktober till 16 december 2018 och 2 januari till 31 mars 2019.

Boka på 0485-80 000 eller info@ekerum.com, ange ”Nybro Energi” vid bokning.

James Bond 007 Museet

Du har väl inte missat att vi har ett eget James Bond-museum i Nybro. Här finns ca 10 000–12 000 föremål med anknytning till agent 007. Vissa av föremålen är dessutom autentiska. Som guldtackan från ”Goldfinger”, en Spectre-ring och både klocka och solglasögon som Pierce Brosnan bar i ”Die another day”. Men häftigast är nog ändå den ljusblå bilen från ”Goldeneye”, exakt den som Bond och den svenska Bondbruden Isabella Scorupco satt i.

20% på inträde för alla Elhandelskunder

www.007museum.com
www.jamesbondexhibition.se

www.jamesbondexhibition.com

Little Rock Lake

Ta chansen att få ett nytt perspektiv på tillvaron och naturen. Mitt i Smålands djupa skogar hittar du Europas största zipline-äventyr och ett utmärkt tillfälle att utmana eventuell höjdskräck. Hängande i luften, i en sele fastspänd på en vajer flyger du över träd och sjöar i en imponerande hastighet.

25% på Röda banan, 15% på Svarta banan, 10% på Grönblå banan

http://www.swedenzipline.com/sv

 

 

Intresseanmälan Elhandel

Jag vill bli kontaktad för att bli elhandelskund

Bli Elhandelskund! Elpriser Företagsel Elens ursprung Avtalsvillkor elhandel Ladda elbilen Energiskatter » Elhandelsklubben