Vi söker: Kommunikatör

Nybro Energi är Nybro kommuns helägda energibolag med drygt 50 anställda. Vi levererar infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, elhandel, vatten & avlopp, fjärrvärme och fibernät. Hos oss på Nybro Energi ska det alltid vara personligt, tryggt och enkelt att vara kund. Med god lokalkännedom, personlig service och konkurrenskraftiga priser är vi det självklara valet för alla privatpersoner och företag i regionen.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med all slags kommunikation. Du planerar, driver, samordnar och utvecklar både våra interna och externa kommunikationsinsatser och aktiviteter samt utvecklar varumärket Nybro Energi. Kommunikatören ansvarar bland annat för arbetet med bolagets webbplats, intranät, Facebook-sida, nyhetsbrev, trycksaker mm. Du ansvarar för hela press och PR-arbetet dels vid specifika händelser men du skriver även pressmeddelanden och arbetar aktivt för att berätta positiva nyheter från verksamhet. Kommunikatören är också en viktig del av ledningsgruppen med administrativt ansvar för planering och uppföljning. Även planering, kallelser, handlingar och protokoll för styrelsearbetet ingår i arbetsuppgifterna. Kommunikatören rapporterar direkt till VD.

Erfarenhet och bakgrund

Vi söker dig med högskoleutbildning inom media eller information/kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du som söker har minst två års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete på operativ nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom offentligt ägda bolag och kommunikationsplanering.

För att lyckas i rollen som kommunikatör bör du vara ordningsam, stabil, kreativ och van att ha många bollar i luften samtidigt. Du har förmågan att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt, men har också lätt för att förhålla dig till förändrade omständigheter. För att passa in i vårt team ställer tjänsten krav på att du arbetar bra med andra människor och är tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift. Du bör vara van vid att producera grafiskt material och ha kunskaper att arbeta i program som InDesign, Photoshop och Illustrator.

Ansökan

Skicka in din ansökan och ditt CV via e-post till kundtjanst@nybroenergi.se skriv Ansökan kommunikatör i ämnesraden.

Skicka in din ansökan senast den 2 april.

Har du frågor angående tjänsten kontaktar du VD Håkan Dahlgren på 0481-451 76

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Jag vill veta mer - Om oss

Jag har en fråga/synpunkt till Kundtjänst

Om Nybro Energi Kontaktpersoner Ägare och styrelse Arbeta hos oss Årsredovisningar