Vi söker sommarvikarier till kraftvärmeverksdrift

Nybro Energi är Nybro kommuns helägda energibolag med drygt 50 anställda. Vi levererar infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, elhandel, vatten & avlopp, fjärrvärme och fibernät. Hos oss på Nybro Energi ska det alltid vara personligt, tryggt och enkelt att vara kund. Med god lokalkännedom, personlig service och konkurrenskraftiga priser är vi det självklara valet för alla privatpersoner och företag i regionen.

Roll och uppgifter

Vi söker sommarvikarier för driften av vårt kraftvärmeverk. Som vikarie kommer man att jobba som drifttekniker tillsammans med den ordinarie driften. Arbetsuppgifter kommer vara övervakning av vår process, rondering och underhållsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av teknik i alla dess former och har ett intresse för att lära dig mer om driftyrket. Under vikariatet kommer man att jobba i en skiftcykel där även nattarbete ingår.

Vi ser helst att du som söker går på någon eftergymnasial utbildning inom drift- och underhållstekning, maskiningenjör eller KY-utbildning inom närliggande ämnen.

Anläggningen är modern med den senaste tekniken inom området. Arbetet kommer att ge dig bra inblick och praktik kring driftyrket och kraft/värmeprocessen.

B-körkort krävs.

Intresserad?

Arbetet kommer att vara ca 10 veckor jun-aug och vi kommer att ta in ca 5 st vikarier.

Välkommen med din ansökan och CV senast den 1 april 2017 till niklas.lindvall@nybroenergi.se. Märk ansökan ”Sommarvikarier”

Upplysning om tjänsten lämnas av Affärsområdeschef Niklas Lindvall på telefon 0481-45 171

Tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!