Elhandelsklubben

På Nybro Energi vill vi värna lite extra om våra kunder. Därför startar vi nu Elhandelsklubben där du som kund kommer att få en rad lokala erbjudanden och rabatter under hela året. Dessutom kommer vi att lotta ut en del evenemangsbiljetter och självklart bjuda in till den årliga biokvällen.

Elhandelsklubben är för alla er som har gjort ett aktivt val och blivit elhandelskund hos oss på Nybro Energi. Ditt klubbkort får du hem i brevlådan när du tecknar ett avtal. I slutet av varje år skickas ett nytt kort ut till befintliga kunder. Vi hoppas att alla våra kunder ska kunna hitta erbjudanden som just de uppskattar.

Aktuella erbjudanden (uppdateras kontinuerligt)

Augusti 2018

James Bond 007 Museet

Du har väl inte missat att vi har ett eget James Bond-museum i Nybro. Här finns ca 10 000–12 000 föremål med anknytning till agent 007. Vissa av föremålen är dessutom autentiska. Som guldtackan från ”Goldfinger”, en Spectre-ring och både klocka och solglasögon som Pierce Brosnan bar i ”Die another day”. Men häftigast är nog ändå den ljusblå bilen från ”Goldeneye”, exakt den som Bond och den svenska Bondbruden Isabella Scorupco satt i.

20 % på inträde för alla Elhandelskunder

Little Rock Lake

Ta chansen att få ett nytt perspektiv på tillvaron och naturen. Mitt i Smålands djupa skogar hittar du Europas största zipline-äventyr och ett utmärkt tillfälle att utmana eventuell höjdskräck. Hängande i luften, i en sele fastspänd på en vajer flyger du över träd och sjöar i en imponerande hastighet.

25 % på Röda banan, 15 % på Svarta banan, 10 % på Grönblå banan

http://www.swedenzipline.com/sv

Kosta Lodge

Kosta Lodge bjuder in till en heldag med bad och safaritur i vildmarken! Börja med ett dopp i en av poolerna eller njut av värmen i den vedeldade badtunnan eller jacuzzin. Efter det njuter ni av en god lunch i restaurangen. Därefter sätter ni er i bilen för en Safaritur i den småländska urskogen. Här får ni se visenter, hjortar, mufflonfår och vildsvin på nära håll.

Inträde till poolområde, Lunch, Safaritur

2 vuxna + 3 barn (0-15 år)

895 kr (ord. pris 1 195 kr)

Ödevata

I den vackra vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata FiskeCamp. Nu har du möjlighet att ta med dig vänner och familj och prova på att paddla i deras vackra miljöer till ett rabatterat pris.

Halvdag 150 kr (Ord. 250 kr)

Heldag 200 kr (Ord. 300 kr)

info@odevata.se

Nybro Golfklubb – Gratis grönt kort

Nu har du möjligheten att lära dig spela golf! Nybro Golfklubb bjuder på kostnaden för utbildningen för Grönt kort. Erbjudandet gäller under april och maj. För mer information och bokning kontakta Fredrik Erikson på Nybro Golfklubb.

Glasrikets Älgpark
Du har väl inte missat att vi har en helt egen Älgpark precis utanför Nybro. Ända fram till 30 maj erbjuds alla elhandelskunder ett rabatterat pris på Älgsafari. Visa ditt medlemskort.

Erbjudande
Vuxen 110 kr (normalpris 140 kr)
Barn 55 kr (normalpris 70 kr)

Mer information på:
www.glasriketsalgpark.se

Platsbokning sker via telefon på 070-62 53 623

 

Intresseanmälan Elhandel ny

Jag vill bli uppringd och få veta mer om ELAVTAL!

Teckna ett lokalt elavtal Elpriser Företagsel Elens ursprung Avtalsvillkor elhandel Ladda elbilen » Elhandelsklubben Energiskatter